Er du også ensom? Ønsker du deg flere venner?

Ensomhet rammer ekstremt mange. Mye av grunnen er at det kan være vanskelig å etablere nye vennskap som voksen. Ensomhet er ikke bare psykisk belastende. Det øker også risikoen for tidlig død like mye som røyking i følge forskning. Heldigvis skal det ikke mye til for å føle seg mindre ensom. Det holder faktisk med noen få, nære relasjoner. Å være alene betyr ikke at man nødvendigvis er ensom. Mange ønsker seg flere venner uten å nødvendigvis kjenne mye på ensomheten. Å finne nye venner, utvide den sosiale omgangskretsen og ha flere å finne på med krever litt innsats. Dette steg for steg kurset gir deg praktiske, konkrete verktøy og ferdigheter som fungerer godt for å bygge nye vennnskap og nettverk - selv som voksen.

Kurs i vennskapsbygging passer hvis du kjenner deg igjen i noe av dette:

 • Du vil føle deg mindre ensom

 • Du ønsker deg flere venner

 • Du savner en eller flere personer å være fortrolig med

 • Du savner sosial kontakt og ønsker deg et større sosialt nettverk

 • Du ønsker å bygge et støttende nettverk rundt deg

 • Du ønsker konkrete verktøy for hvordan få og etablere vennskap, også som voksen

 • Du ønsker å slippe situasjonell ensomhet og få givende, nære relasjoner

 • Du ønsker at sosiale situasjoner skal bli mer givende

 • Du vil ha bedre sosiale ferdigheter og bli tryggere på deg selv sosialt

Den raskeste veien til flere, gode vennskap

Se introvideoen helt øverst om du ikke alt har gjort det

Enten du ikke er fornøyd med livet ditt slik det er nå, eller du sliter med ensomhet, er det viktig å lære mer om hva du kan gjøre med det. Uten disse verktøyene kan det ta årevis før du får bygget deg opp et nettverk du er fornøyd med. Kursinstruktør TJ Guttormsen har utdanning fra pedagogikk og psykologi. Han tar deg gjennom effektive verktøy som gjør prosessen langt raskere og mer effektiv. Han har selv brukt disse verktøyene for å overvinne ensomheten og har bygget seg opp nye, gode vennskap gjentatte ganger. Han har et ekstremt stort sosialt nettverk og vet hva som kreves for å få gode, nære vennskap til å blomstre.
Picture of TJ Guttormsen: A white man in his thirties in a professional looking suit

Du får også:

 • Ubegrenset tilgang til kurset

  Du kan se kurset så ofte du vil og så mange ganger du vil. Du har såkalt "livstidstilgang," det vil si at du har tilgang så lenge nettsiden vår er i drift. Vi har ingen planer om å gå noen steder, noe som vil si at du kan ta kurset i ditt eget tempo.

 • Umiddelbar tilgang

  Dette er et nettkurs, som vil si at du kan komme i gang umiddelbart etter påmelding. Det er enkelt å komme i gang, og står du fast på noe tidspunkt er det bare å sende oss en e-post.

 • Støtte underveis

  Har du spørsmål til kursinnholdet? Eller oppstår det utfordringer med å sette kurset ut i praksis? Du kan enkelt få svar på spørsmålene dine via e-post eller ved å kontakte oss på facebook. Slik kan du få støtte hele veien mot nye, givende vennskap.

Kursinnhold - NB! Kurset er på engelsk (hverdagsnivå) og er ikke tekstet: Prøv gjerne første modul gratis for å se om det passer for deg

Prøv halve første modul gratis for å se om kurset passer for deg

Vårt kurstilbud