Dette kurset om kvinnelig seksualitet og lyst passer for deg som:

Kurset i kvinnelig seksualitet passer for alle som ønsker å lære mer om kvinners seksuelle nytelse og seksualitet:

 • Ønsker å vite hvorfor så mange parforhold ender opp med lite sex på sikt, og hva du kan gjøre for å forebygge og snu det

 • Ønsker bedre seksuell selvtillit: Konkrete teknikker for alt fra kvinnelig ejaulasjon til de 3 orgasmepunktene i skjeden vil gi ham økt seksuell selvsikkerhet, mens hun får mer seksuell glede.

 • Vil bli bedre kjent med din egen kropp: Lær hvordan kroppen kan trenes opp til å reagere på nye måter, og bli tryggere på deg selv seksuelt.

 • Ønsker mer seksuell variasjon: Et tosifret antall teknikker gir variasjonsalternativer for økt utforskning, lyst og spenning.

 • Ønsker mer seksuell spenning: Å kjenne til vanlige kvinnelige tenningsmønstre og hvordan disse kan gi mest mulig gjensidig glede kan gi deg gnisten tilbake igjen.

 • Ikke vil miste den du er glad i: Seksuelle vansker er en hovedårsak til brudd hos par. Å investere i sexlivet vil øke nærhet, intimitet og forebygge kjærlighetssorg.

Hva mer vil en slik investering i sexlivet ditt gi deg?

 • Mye for pengene og tilgang i 2 år

  Dette er et omfattende nettkurs i videoformat: Kurset tilsvarer vårt fulle dagskurs i kvinnelig seksualitet som vi har holdt live siden 2009. Vi går gjennom vanlige kvinnelige tenningsmønstre slik at du kan krydre sexen mer hvis du vil, men du trenger ingen spesielle fetisjer eller preferanser for å ha nytte av kurset. Du får 2 års kurstilgang.

 • Et kurs som passer for de aller fleste

  Kurset passer for alle kjønn og alle personer over 18 år som er interessert i at hun skal få mange, virkelig gode seksuelle opplevelser. Våre tilbakemeldinger viser at kurset gir en boost til alle par som har mistet den seksuelle gnisten, samt for deg som alt har god sex, men ønsker å lære mer om det som går langt forbi det du kan lære i media.

 • Fokus på nytelse og seksuell glede

  Kurset inkluderer viktig informasjon for å holde sexlysten høy over tid for å forebygge og snu denne vanlige utfordringen. Hovedfokus er imidlertid på alt som gjør sex ekstra bra: Variasjon, hvordan kvinner egentlig fungerer seksuelt og på de seksuelle prinsippene du må kjenne til for at hun skal ha en virkelig god seksuell opplevelse.

Økt selvtillit og nærhet

Det er lett å komme i gang: Det tar mindre enn 5 minutter

Vårt forslag? Del opp modulene i flere romantiske kvelder med partneren din, og bruk kurset som inspirasjon for gode samtaler, nærhet og god sex. Så lenge tilgangen din ikke deles med andre og dere er på samme ip-adresse kan dere fint se kurset sammen. Er du singel? Bedre seksuelle ferdigheter vil i følge forskning gjøre deg mer ettertraktet og øke sjansen for at du får og beholder den partneren du ønsker deg. Og ikke minst: Det gjør noe med selvtilliten når du stadig får gode tilbakemeldinger seksuelt.

Seksuell helse påvirker psykisk helse

Hvorfor tilbyr Psykisk helsenett kurs i seksualitet?

Mange som sliter med seksuelle problemer opplever at det er vanskelig, dyrt og tidkrevende å få hjelp. Slike vansker kan påvirke oss psykisk, men heldigvis kan de forebygges. Samtidig er seksuelle vanskeligheter en hovedårsak til brudd hos par. Samlivsbrudd er igjen en viktig årsak til psykiske lidelser. Ønsket om å hjelpe mennesker til et bedre parforhold, økt livskvalitet og å redusere antall samlivsbrudd er årsaken til at dette kurset ble til.

Foredragsholder på kurs i kvinnelig seksualitet

Dette kurset ble opprinnelig til i 2009 og har i mange år blitt kjørt i samarbeid med avansertseksualitet.no. Foredragsholder og kursutvikler er psykolog Lillian Rydning. Tidligere har hun jobbet mye med parterapi, sexologiske problemstillinger, traumebehandling og behandling av lettere psykiske lidelser. I tillegg har hun skrevet kapitlene om parforhold og seksuelle vansker som medforfatter i den internasjonale bestselgeren Sex gode grunner. Nettkursene tar deg gjennom innholdet fra boka, samtidig som vi går i dybden og utforsker mye spennende fra seksualitetens verden som vi ikke fikk plass til i boka.

Meld deg på nettkurs i kvinnelig seksualitet

Umiddelbar tilgang. Vær anonym om du ønsker. Kom i gang på under 5 minutter.