Få en god natts søvn igjen - også hvis du har prøvd "alt."

Råd for å sove bedre er ikke nok for å bli kvitt langvarige søvnvansker. Langvarige søvnvansker må behandles annerledes. 4 av 5 blir imidlertid kvitt langvarige søvnvansker med kognitiv atferdsterapi i følge forskning. På dette gratis introduksjonskurset lærer du om denne metoden fra vår søvnekspert. Du får også svaret på om du er riktig for denne metoden, samt hvordan du kan ta de første stegene mot dokumentert bedre søvn - uten sovemedisiner som skader deg på sikt.

Dette gratis nettbaserte introduksjonskurset på under en time vil også gi deg svaret på blant annet:

Kurset er utviklet av våre psykologer som er spesialisert på behandlingen av insomni, og gir deg svaret på hva som faktisk fungerer mot søvnvansker - samt hva som ikke fungerer. Du får også med deg en bonus helt til slutt!

  • Hva som faktisk fungerer mot søvnvansker: 80% blir kvitt langvarige søvnvansker med denne metoden i følge forskning

  • Hvorfor sovemedisiner og andre ting mange bruker for å få sove, faktisk kan fungere mot sin hensikt

  • Hvorfor gode råd for å sove bedre ikke fungerer tilstrekkelig mot langvarige søvnvansker

  • Om du har en søvnforstyrrelse eller ikke, og hva som hjelper ved akkurat din utfordringer

  • Hva som må til for å få orden på søvnvansker om du jobber skift

  • Hva som er årsakene til at søvnvanskene dine ikke har gått over

  • Konkrete tips til hva du kan gjøre for å sove bedre basert på forskning

En unik tilnærming kun hos oss:

Psykolog Lillian Rydning har tatt videreutdanning i kognitiv terapi fra grunnleggerne av denne terapiretningen i USA. Det gjør at hun har en unik tilnærming til behandlingen av søvnvansker som med all sannsynlighet er annerledes enn det du har prøvd tidligere.

Ta tak i søvnvansker før det er for sent: Jo tidligere du tar tak i dem, jo lettere er det å snu og hindre eventuelle fysiske og psykiske skadevirkninger.

Kom i gang med å bedre søvnvanskene dine: Hva vil være det beste for deg ved å kunne sove godt og våkne uthvilt, uten bekymringer for hvordan søvnen kommer til å bli?