Ta gjerne kontakt!

Kursdeltakere har prioritert oppfølging

Kontakt oss gjerne på kontaktskjemaet under, eller send oss en melding i innboksen vår på Psykisk helsenetts side på facebook om noe haster. Vi tilstreber å ha en svartid på under 48 timer (mandag-fredag). Vi har dessverre ikke kapasitet til å svare på spørsmål om psykisk helse generelt eller om din situasjon spesielt. Da får vi ikke tid til å hjelpe alle vi ønsker å hjelpe. Vi ber om forståelse for dette. Kursdeltakere får alltid prioritert oppfølging og vi svarer deg så snart det er din tur!

NB! Husk å være datasmart

Å holde informasjon om deg konfidensiell er viktig for oss. Pass derfor på at du ikke sender oss sensitive helseopplysninger eller beskrivelse av din personlige situasjon gjennom vår nettside på facebook eller kontaktskjemaet (hvor du får svar via e-post). Ingen av delene kan noen gang bli 100% trygt, selv om vi gjør vårt beste for å skre informasjonen om deg i alle ledd på det vi har kontroll over. Dersom du likevel sender slike opplysninger gjøres det på eget ansvar. Husk også at vi ikke er en akutt-tjeneste og derfor ikke kan bistå ved selvmordstanker. Ta imidlertid gjerne kontakt for generelle spørsmål, spørsmål om kursene, hvis du lurer på noe i kursinnholdet eller annet du lurer på!          


Trenger du noen å snakke med, ansikt til ansikt? 

Ved selvmordtanker, rus, psykose eller personlighetsforstyrrelser anbefaler vi at du får oppfølging ansikt til ansikt.  Du kan få hjelp til å finne ledig privatpraktiserende psykolog i ditt nærområde for eksempel på ledigpsykolog.no:

Når symptomene er under kontroll, kan du gjerne ta kurs hos oss samtidig. Kursene hos oss kan både forsterke effekten av behandlingen du eventuelt går i, samt gi god effekt i seg selv. Hos noen passer også kurs hos oss bedre enn vanlig terapi:

"Jeg har fått bedre hjelp og nytte av kursene hos dere enn av tre behandlingsløp hos vanlig psykolog."
- Kursdeltaker på kurs i angstmestring.