Våre behandlere/terapeuter/coacher

Tilknytningsspesialist Linn Ewers

Linn Ewers tilbyr nettbasert coaching på engelsk, tysk og fransk, og siden hun ikke bor i Norge kan hun tilby coaching for en lavere pris. Si fra om at du kommer via Psykisk helsenett for å få tilgang på en gratis kartleggingssamtale for å se om Linn er riktig for deg.

Linn er en dyktig, målrettet og empatisk forholdscoach som er spesialisert på tilknytningsstil. Som en del av hennes coaching vil du få en pakke som inkluderer de ferdighetene som akkurat du trenger å lære for å få en trygg tilknytningsstil. På den måten får du tatt utfordringene som oppstår i forhold og andre relasjoner ved roten av, noe som vil hjelpe deg til å skape solide, lykkelige forhold til andre mennesker.
Bilde av kjærlighetscoach og tilknytningsspesialist Linn Ewers

Linn Ewers kan hjelpe deg til bedre, mer stabile relasjoner. Gjennom en spesialtilpasset plan lærer du ferdighetene du trenger for å få en trygg tilknytningsstil. Når du blir trygt tilknyttet vil du kjenne en indre ro i relasjonene dine, du vil ha mer stabile, positive følelser og du vil kunne sette grenser på gode måter. Gjennom å samarbeide med Linn lærer du blant annet:

 • Å takle vonde følelser på sunne og effektive måter

  Du lærer verktøy og metoder for hvordan du kan takle vonde og vanskelige følelser på sunne, effektive måter. Du lærer også å jobbe deg gjennom oppfatninger (beliefs) som hindrer deg i hverdagen. Det vil gjøre det enklere å reagere på måter som fremmer nærhet i relasjoner, i stedet for på måter som skyver andre vekk.

 • Bevisst, sunn kommunikasjon som skaper nærhet og gode relasjoner

  Du lærer gode måter å kommunisere på som er tilpasset deg og en eventuell partner. Slik vil du oppnå økt nærhet og intimitet, mer av de romantiske følelsene og bedre og mer stabile relasjoner.

 • Å kunne si fra om viktige behov og grenser på gode, sunne måter

  Å kunne vite hvilke behov som er viktig for deg som person, i relasjoner og i romantiske forhold, er essensielt: Jo mer av behovene dine er møtt, jo lykkeligere er du. Et viktig mål er at du ikke bare skal vite behovene dine, men også bli komfortabel med å formidle dem til andre mennesker rundt deg. På den måten vil du føle deg mer hørt, sett og verdsatt i relasjonene dine. Du lærer også å kommunisere på måter som gjør slik at behovene dine faktisk blir møtt.

Bestil time med tilknytningsspesialist Linn Ewers

Klinisk psykolog Lillian Rydning

Psykolog, parterapeut, tilknytningsspesialist, sexologiske problemstillinger.

Lillian Rydning er utdannet psykolog fra Universitetet i Oslo i 2012. Hun passer for deg som ønsker deg en aktiv psykolog og som ønsker å lære verktøy og ferdigheter som gir varig bedring. Psykolog Lillian Rydning har omfattende klinisk erfaring fra behandling av psykiske lidelser fra både allmennpoliklinikk (DPS), døgnpost og som privatpraktiserende psykolog. Hun har også kompetanse innen klinisk sexologi og parterapi, og har gitt ut bestselgeren Sex gode grunner.

Videreutdanninger/sertifiseringer:

 • Kognitiv terapi fra grunnleggerne i kognitiv terapi (Becks Institute i Philadelphia): Egnet på et stort spenn av psykiske lidelser til hverdagsproblemer hvor du opplever vanskelige tanker, følelser eller problematiske handlingsmønstre.
 • Traumebehandling: EMDR, også for komplekse traumer. Denne metoden lar deg jobbe deg gjennom traumatiske og vonde hendelser på en effektiv måte.
 • Parterapi: Kursleder innenfor PREP og utdannet innenfor Gottmans metode for par som opplever utfordringer.
 • Master hypnoseterapeut: Evidensbasert bruk av klinisk hypnose. Vanligvis brukes ikke hypnose i seg selv, men prinsippene herifra for å få til varig endring på underbevisst plan.
 • Sertifisert i integrert tilknytningsteori: Dette er en av de mest effektive metodene i følge vår erfaring for å endre negative mønstre som skyldes en utrygg tilknytningsstil.


Psykolog og tilknytnytningsekspert Lillian Rydning er spesialisert innenfor tilknytningsstil og vanskelige relasjoner. Enten du har større ting du ønsker å ta tak i eller ønsker selvutvikling innenfor noen av temaene nedenfor, er du hjertelig velkommen til åbestille en time.

 • Få en trygg tilknytningsstil med trygge, gode relasjoner

  En trygg tilknytningsstil er det viktigste du kan gi deg selv for å ha lykkelige, stabile og trygge relasjoner over tid. Ved å bedre tilknytningsstilen din vil du bli bedre på å takle konflikter, sette grenser, uttrykke behov og på å håndtere vonde og vanskelige følelser. Du vil også ha mindre atferd som skaper vansker i forholdet og blir bedre på å takle utfordringer som melder seg.

 • Få livet tilbake igjen når kroppen sier stopp

  Søvnvansker, kroniske smerter, langvarig utmattelse og høyt stressnivå kan bedres i stor grad gjennom å jobbe med psykologiske faktorer som påvirker. Ved å gjøre noe med det du faktisk kan påvirke, kan kroppen begynne å hente seg inn igjen og bygge seg opp. Da opplever mange betydelig bedring i kroppslige symptomer.

 • Håndter stress, angst og vanskelige følelser bedre

  Mange synes følelser kan være vanskelige å takle. Enten du sliter med angst, vonde følelser eller "hverdagsbekymringer" vil mange ha nytte av å lære seg konkrete verktøy for å få det bedre i hverdagen. Lav selvfølelse, emosjonell nummenhet/flathet, symptomer fra ADHD og vonde følelser som påvirker deg i hverdagen er også noe du kan få hjelp med.

 • Få kreftene og humøret tilbake ved utbrenthet

  Psykisk helsenett har utvikletet en egen behandlingsmetode for utbrenthet og langvarig utmattelse. Med denne behandlingsmetoden ser vi at personer i gjennomsnitt får betydelig bedring innen 6 uker har gått.

 • Legg vonde hendelser bak deg og finn tilbake til ro og velvære

  Kjærlighetssorg, utroskap, nederlagsopplevelser, vonde erfaringer med andre mennesker og traumatiske hendelser kan være vanskelig å jobbe seg gjennom på egen hånd. Gjennom effektive teknikker kan vonde hendelser bli bearbeid raskt og effektivt. Ofte går ubehag ned fra 8 eller høyere på en skala fra 1-10 (der 10 er maks) til under 3 på kun en dobbeltime.

 • Bedring av seksuelle vanskeligheter

  Psykolog Lillian Rydning har utgitt en bestselgende bok innen seksualitet, samt en bok innenfor behandling av tidlig utløsning. Hun har også utviklet nettkurs i behandling av psykologiske årsaker bak ereksjonsvansker. Hun jobber også med lystproblematikk og vanskeligher med å oppnå orgasme (hos begge kjønn).

 • Parterapi for å få følelsene tilbake, mindre konflikter, mer nærhet og bedre kommunikasjon

  Psykolog Lillian Rydning bruker kunnskapen om tilknytningsstil til å hjelpe par med å kommunisere bedre, få følelser tilbake og jobbe seg gjennom tidligere, vonde hendelser.

Bestil time med psykolog Lillian Rydning

Lillian passer godt hvis du ønsker å lære deg verktøy slik at du kan takle vonde følelser og utfordringer på egen hånd: Lillians ønske er å gjøre seg selv arbeidsledig fordi du føler deg trygg på at du kan takle det livet kaster din vei.

Sexolog, kognitiv terapeut og psykiatrisk sykepleier Jannicke Bakkeli

Ledig fra våren 2024: Sexolog til rabattert pris på grunn av praksiskrav gjør sexologisk behandling hjelp tilgjengelig for flere.

Jannicke har omfattende erfaring fra alt fra arbeid med tunge psykiske lidelser som psykose til kognitiv terapi på alt fra angst, depresjon og søvnvansker. Hun er spesielt godt egnet hvis du trenger oppfølging i forhold til kurs i søvnmestring. Hun er også utdannet sexolog fra Universitetet i Agder. I en avgrenset periode tilbyr hun timer til en lavere pris enn vanlig for å få oppfylt praksiskravene i tide.