Våre behandlere/terapeuter/coacher

Tilknytningsspesialist og parterapeut Joachim Majambere

Joachim har en bred faglig bakgrunn som gjør at han ser helhetlig på kundens situasjon, raskt identifiserer utfordringene og hjelper deg til å ta neste skritt mot målet. Det er viktig for Joachim å hjelpe deg til å bli tryggere på deg selv, at blir i stand til å ta grep og at du kommer deg videre med det du står fast på.

Joachim er en dyktig coach som kan bistå med en lang rekke problemstillinger. Han kan blant annet hjelpe deg med å bli sterkere psykisk, oppnå mål og få gode relasjoner og parforhold. Han kan også hjelpe deg til å bli trygg på å gi uttrykk for tanker, følelser og behov på en god måte, slik at du kan få de relasjonene du ønsker deg.

Videreutdanninger/sertifiseringer/spesialkompetanse:

 • Joachim har spesiell kompetanse på å veilede kursdeltakere hos Psykisk helsenett på kurset Nøklene til emosjonell nærhet og gode, varige relasjoner. Han er dermed et godt valg hvis du ønsker raskere fremgang og støtte til gjennomføringen av dette kurset.
 • Sertifisert i integrert tilknytningsteori, noe som vil si at han kan hjelpe deg mot en tryggere tilknytningsstil.
 • Parterapi: Utdannet innenfor Gottmans metode for par som opplever utfordringer.
 • Sertfisert i hypnose/hypnoterapi, noe som vil si at du kan få hjelp til en lang rekke problemstillinger.
 • Bakgrunn innen pedagogikk, positiv psykologi og sertifisert innen coaching.  
 • Utdannet innenfor forebygging, oppdagelse og løsing av mobbing. Det vil si at han kan bistå familier hvor barn opplever mobbing eller saker knyttet til barnekonvensjonen


Joachim kombinerer en behagelig fremtoning med en direkte, ærlig og utfordrende stil, for å hjelpe deg til å få økt bevissthet og ta handlingen som må til for å få resultater. Han passer ekstra godt for deg som liker en ærlig og direkte, men støttende og empatisk stil. Han passer også veldig godt hvis du trenger eller ønsker aktiv og tydelig støtte under gjennomføringen av kurs hos Psykisk helsenett, eller mens du jobber mot å nå mål. 

 • Joachim kan tilby coaching på norsk, engelsk, fransk, swahili, kirundi og kinyarwanda. 
 • Han er opptatt av mangfold og tar imot alle kunder uansett bakgrunn, kjønnsidentitet og utfordringsbilde. 
 • Joachim hjelper både enkeltpersoner, par, foreldre og barn/ungdommer.
 • Joachim brenner spesielt for å hjelpe deg som har mål du ønsker å nå, samt utfordringer knyttet til vanskelige relasjoner, kommunikasjon og mobbing. 

Bestill time hos tilknytningsspesialist og parterapeut Joachim Majambere

Joachim tilbyr en gratis kartleggingssamtale hvor du helt uforpliktende kan finne ut om dere er en god match

Sexolog, kognitiv terapeut og psykiatrisk sykepleier Jannicke Bakkeli

Jannicke er en dyktig og rutinert kognitiv terapeut innenfor blant annet temaer som angst, depresjon og søvnvansker. Hun er også utdannet sexolog fra Universitetet i Agder. I forbindelse med oppstart av ny praksis tilbyr hun timer til en lavere pris enn vanlig på sexologiske problemstillinger. Hun er et spesielt godt valg hvis du trenger støtte til gjennomføringen av kurs i mestring av søvnvansker, angstmestring eller depresjonsmestring.

Tilknytningsspesialist Linn Ewers

Linn er en dyktig, målrettet og empatisk forholdscoach som er spesialisert på tilknytningsstil. Her får du konkrete verktøy for å f.eks. regulere følelser bedre, kommunisere bedre med andre, uttrykke behov og grenser og skape bedre parforhold og relasjoner. På den måten får du tatt utfordringene som oppstår i forhold og andre relasjoner ved roten av, noe som vil hjelpe deg til å skape solide, lykkelige forhold til andre mennesker.

Linn Ewers tilbyr nettbasert coaching på engelsk, tysk og fransk, og siden hun ikke bor i Norge kan hun tilby coaching for en lavere pris. Si fra om at du kommer via Psykisk helsenett for å få tilgang på en gratis kartleggingssamtale for å se om Linn er riktig for deg. Linn tilbyr en coachingpakke hvor du i løpet av pakken får på plass det akkurat du trenger for å få en tryggere tilknytningsstil.
Bilde av kjærlighetscoach og tilknytningsspesialist Linn Ewers

Klinisk psykolog Lillian Rydning

Psykolog, parterarapeut og tilknytnytningsekspert Lillian Rydning er spesialisert innenfor tilknytningsstil, utbrenthet, nervesystemdysregulering, stress, grenser, behov, kommunikasjon og vanskelige relasjoner NB! Lillian er fullbooket og tar midlertidig ikke imot nye pasienter.

Lillian Rydning er utdannet psykolog fra Universitetet i Oslo i 2012. Hun passer for deg som ønsker deg en aktiv psykolog og som ønsker å lære verktøy og ferdigheter som gir varig bedring. Psykolog Lillian Rydning har omfattende klinisk erfaring fra behandling av psykiske lidelser fra både allmennpoliklinikk (DPS), døgnpost og som privatpraktiserende psykolog. Hun har også kompetanse innen klinisk sexologi og parterapi, og har gitt ut bestselgeren Sex gode grunner. Hun har også EMDR utdannelse og kan hjelpe ved små og store traumer, kjærlighetssorg og vonde opplevelser.

Videreutdanninger/sertifiseringer:

 • Kognitiv terapi fra grunnleggerne i kognitiv terapi (Becks Institute i Philadelphia): Egnet på et stort spenn av psykiske lidelser til hverdagsproblemer hvor du opplever vanskelige tanker, følelser eller problematiske handlingsmønstre.
 • Traumebehandling: EMDR, også for komplekse traumer. Denne metoden lar deg jobbe deg gjennom traumatiske og vonde hendelser på en effektiv måte.
 • Parterapi: Kursleder innenfor PREP og utdannet innenfor Gottmans metode for par som opplever utfordringer.
 • Master hypnoseterapeut: Evidensbasert bruk av klinisk hypnose. Vanligvis brukes ikke hypnose i seg selv, men prinsippene herifra for å få til varig endring på underbevisst plan.
 • Sertifisert i integrert tilknytningsteori: Dette er en av de mest effektive metodene i følge vår erfaring for å endre negative mønstre som skyldes en utrygg tilknytningsstil.