Dette 20-minutters minikurset tredobler fremgangen din. Nettkurset passer godt hvis du kjenner deg igjen i ett eller flere av disse punktene:

  • Du tenker mye på hvorfor du har angst og/eller depresjon. Kanskje opplever du også at uansett hvor mye du tenker på det, så blir ikke ting noe særlig bedre.

  • Du vil vite, en gang for alle, hvorfor ting har blitt som de har blitt og ikke minst: Hva du kan gjøre for å bli kvitt angsten/depresjonen.

  • Du er lei av å prøve ting som ikke har effekt og det er viktig for deg å bruke tiden på dokumentert effektive metoder. Minikurset er utviklet av autoriserte psykologer.

  • Du vil lære nøkkelspørsmålet som brukes nesten utelukkende av psykologer og som virkelig vil bringe deg videre.

  • Du vil kickstarte bedringen din gjennom å angripe angsten/depresjonens svake punkt.

  • Du vil ha bedre humør, mer tid og overskudd ved å ha fokus på det som faktisk fungerer.

For å kunne gi god oppfølging til alle våre kursdeltakere, har vi et begrenset antall kursplasser på alle kursene våre. Ikke vent! Om det er fullt må du prøve senere.

Nettkurset gir deg svaret: Å kjenne til årsakene bak angst og depresjon vil hjelpe deg videre

Hvorfor har du det slik du har det? Må du vite årsaken bak vanskene dine for å få det bedre?

Mange tror de vet hvorfor de sliter med angst eller depresjon. Men visste du at mange, ja faktisk de fleste, tar feil? Andre vet ikke årsaken til at de har det vanskelig, eller tror at de ikke kan gjøre noe med det. Alt dette er med på å gjøre slik at de blir sittende fast, uten bedring.

Slutt å kaste bort tid på det som ikke fungerer

Det finnes noe som er langt viktigere enn årsaken til problemene dine, og som vil få deg videre

Vet du ikke årsaken til at du fortsatt har vansker, vil du ikke rette innsatsen på riktig sted. Da er det også vanskelig å komme seg videre. Kanskje har du også prøvd mye forskjellig for å få det bedre, uten å egentlig få det til? Da trenger du å få med deg dette minikurset.

Hvem er vi?

Hos Psykisk helsenett kan du få hjelp til vanlige psykiske plager og utfordringer via nettbaserte selvhjelpskurs. Vi garanterer at kursene hos Psykisk helsenett er basert på evidensbasert behandling, det vil si at omfattende forskning har vist effekten av metodene vi bruker. Alle kurs hos oss er utviklet av autoriserte og erfarne psykologer og psykologspesialister, som vet hva som virkelig fungerer i praksis.

Lær det du trenger å vite for å få det bedre

Kom i gang nå, mens det fortsatt er ledig plass