Kursene våre passer for deg som:

Du kan se modulinnhold på kurssiden til hvert enkelt kurs

 • Deg som vil ha effekt: Vår behandlingsgaranti garanterer deg selvhjelpskurs basert på metoder som er dokumentert å fungere godt for mange.

 • Deg som vil styre tempo selv: 120 dagers tilgang: Du har tilgang til kurset i en viss periode, for å motivere for fremgang. Du kan likevel styre ditt eget tempo innenfor denne perioden.

 • Deg som klarer deg selv, men som vil ha hjelp hvis det er noe du ikke forstår: Du får mulighet til å stille spørsmål rundt bruken av kursinnholdet til psykologene våre.

 • Deg som ønsker å gjøre noe med vanskene på egen hånd: Ingen problemer er for små,og kun noen få er for store (se nedenfor).

Selvhjelpskurs basert på dokumentert effektiv behandling

Kursene våre inkluderer alltid:

 • Steg-for-steg effektive og engasjerende videoer

  Kursene er inndelt i dyptgående videomoduler som lærer deg ferdighetene du trenger for å få det bedre. Hver modul inkluderer videoer med engasjerende kombinasjoner av videoklipp, bilder, animasjoner og power point. I tillegg lærer du ferdigheter og teknikker direkte av oss som psykologer.

 • Handlingsplaner for gradvis fremgang, steg for steg

  Handlingsplanen hjelper deg å overvinne utfordringene dine, steg for steg. Ved å vite nøyaktig hva du skal gjøre i uka som kommer, samt hvordan du skal gjøre det, kan du ta kontroll over problemet ditt. Slik kan du tilpasse kursinnnholdet til akkurat dine problemer og til dine ønsker.

 • Arbeidshefter for effektiv læring

  Arbeidsheftet som følger med hver modul inkluderer oppgaver som sørger for at du lærer det som skal til for å få det bedre. I tillegg vil arbeidsheftet og handlingsplanen være med på å sikre at du kan bruke det du lærer i hverdagen din. Slik kan du etter hvert få orden på vanskelige tanker og følelser.

Hvem passer kursene våre IKKE for?

Dersom kursene ikke passer nå, kan de likevel passe i fremtiden

Kursene våre kan kombineres med vanlig ansikt-behandling. Vi kan imidlertid ikke tilby slik behandling eller tett psykologoppfølging når vi har som mål å hjelpe flest mulig. Vi gir deg derfor i stedet verktøyene du trenger, slik at du kan tilpasse kurset til akkurat dine utfordringer. Kursene hos oss passer derfor ikke for deg som trenger en behandler som kan bistå deg tett eller ved kriser. 

Har du hyppige selvmordstanker eller har du selvmordsplaner? Eller ser eller hører du ting som andre ikke ser? Da trenger du hjelp av helsepersonell der du bor. Slike vansker krever tettere oppfølging enn det vi kan tilby, siden vi ikke kan tilby akutt hjelp og heller ikke kan følge opp slike problemer via nett. Gjelder IKKE noe av dette for deg? Da er sjansen stor for at vi kan hjelpe deg til en bedre hverdag.

Har du råd til å la være?

Hva vil skje hvis du ikke tar grep?

 • Spar tid

  Mange psykiske utfordringer og eventuell behandling tar opp mye tid i hverdagen. Hva vil du heller bruke tiden din på hvis du hadde det bedre? Du kan komme i gang fra din egen stue umiddelbart, uten reisetid, ventetid eller henvisning.

 • Diskré og effektiv

  Vi deler ikke informasjon om deg til noen, og vi har taushetsplikt. Ønsker du å være helt anonym kan du registrere deg med et alias. Slik kan du likevel få et guidet selvhjelpstilbud basert på dokumentert effektiv behandling.

 • Spar penger

  En tredjedel får ikke hjelp fra det offentlige. Et behandlingsløp hos privatpraktiserende psykolog koster vanligvis over 20 000kr. Kun en behandlingstime koster deg mer enn våre komplette selvhjelpskurs.

Tips til bedre psykisk helse fra våre psykologer