Livet trenger ikke være tungt

Psykiske plager kan reduseres ved å ta små skritt i gangen

Ønsker du å vite hva du kan gjøre for å få det bedre psykisk, eller for hindre at mindre problemer vokser seg større? Skriv inn e-posten din, så sender vi deg de beste tipsene til god psykisk helse fra psykologene hos Psykisk helsenett. Vi varsler deg også når nye kurs for mestring av vanlige psykiske utfordringer er klare.

Gratis minikurs

Uforpliktende og engasjerende

Hva er de egentlige årsakene til at livet i blant blir tøft?

Minikurs om de egentlige årsakene bak angst og depresjon

Mange tror de vet årsaken til at de sliter med angst eller depresjon. Men visste du at mange, ja faktisk de fleste, tar feil? Og at dette også er en medvirkende årsak til at de blir sittende fast? I dette kurset lærer du om forskjellige typer årsaker bak psykiske vansker. Du lærer også hva som gjør at så mange opplever at plagene, enten de er små eller store, ikke blir bedre. Slik kan du finne ut hvor du egentlig må rette innsaten for å få det bedre.
A man painting

Sannheten om depresjonssymptomer: Kan du egentlig bli frisk fra depresjon?

Gratis minikurs om symptomer på depresjon

Depresjon kan påvirke måten du tenker, føler og handler på. Den kan til og med påvirke hjernen din på ulike måter. Dersom du ikke kjenner til de ulike måtene depresjonen kan påvirke deg på, kan det i seg selv forverre depresjonen. Dette gratis minikurset er første modul i kurset i depresjonsmestring, og lærer deg mer om hvordan depresjonen påvirker deg.

Vil du bli mindre nervøs og engstelig?

Gratis minikurs om angstsymptomer

Tenker du ofte på alt det fæle som kan skje? Eller er det vanskelig å slappe av og finne roen? Dette minikurset om angst er første trinn på veien til å få det bedre. kurset tar for seg angstens språk, nemlig alle de ulike måtene angsten kan vise seg på. Dette kurset utgjør den første modulen i det komplette kurset i angstmestring, og er helt gratis og uforpliktende.